Ongekend zakelijk

Sinds 2005 is Ongekend Events actief in Amsterdam, Leiden en Utrecht. Ongekend organiseert publieke evenementen gericht op midden- en hoogopgeleide twintigers, dertigers en veertigers. Het genre evenement varieert van jazz tot house en van overdag tot diep in de nacht. Met concepten als Borrel071, Frits Amsterdam en Suite1 is Ongekend Events toonaangevend in Nederland.  

Naast eigen producties maakt Ongekend Events ook evenementen op maat. Heeft u een bedrijfsevenement, lancering of bruiloft? Met ruim 11 jaar ervaring in de branche maakt Ongekend uw evenement onvergetelijk!

 
porsche-gallery.png

Opening / presentatie / lancering

Voor een uitblinkende opening of een lancering die nog lang zal bij blijven, moet van A tot Z alles Ongekend zijn. Alleen dat zorgt voor een terugkerend bezoek en de uiteindelijk aanschaf of samenwerking.

Foto: Pon Porsche Amsterdam, lancering nieuwe Porsche 911 Turbo

bedrijfsfeest2-gallery.jpg

Bedrijfsfeest / bruiloft / jubileum

Elk bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Van muziek tot aankleding en van binnenkomst tot einde.  Wij regelen het!

Ongekend Events heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan met het organiseren van succesvolle evenementen op diverse locaties als parken, strandtenten, musea, restaurants en daken.  

Alles is mogelijk en elke wens zal op Ongekend spectaculaire wijze worden uitgevoerd. 

events-overzicht-gallery.png

Te boeken concepten

Een bestaand concept met bijbehorende DJ's op uw bedrijfsevenement? Dat kan! Wij bieden kant en klare concepten inclusief artiesten en aankleding.