Ongekend Events heeft meerdere concepten gerealiseerd. De lopende concepten zijn:

 
 
fuif-gallery.png

Fuif

Fuif staat voor informeel hard feesten op de beste 90s, classics, house en HipHop! Het motto van Fuif is HITS HITS HITS.

Verwacht dus veel herkenbare muziek, schoren keeltjes van het meezingen en spierpijn van het dansen!

Het motto van Fuif is: Trek je string maar lekker op half zeven en kom naar Fuif om alles te geven…

Locaties: Gebr. de Nobel, Leiden - Matilo Park, Leiden.

 

 

 

Frits Amsterdam

Vrijdagborrel Frits is begin 2015 ontstaan omdat er in Amsterdam veel vraag was naar een toegankelijke vrijdagborrel. Frits richt zich op Young Professionals tussen de leeftijd 25 en 35 jaar.

Frits houdt van afwisseling en is dus elke editie op een andere locatie te vinden! 

Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid!

Naast Amsterdam is Frits nu ook te vinden in Utrecht en Den Haag.

 

frits-gallery.png

borrel071-gallery.png

BORREL071

Sinds december 2010 is Borrel 071, de borrel van Leiden en omstreken. Borrel 071 biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collega’s en vrienden te borrelen in een sfeervolle unieke omgeving. Bubbels, happen, muziek en gezellige mensen zijn de hoofd ingrediënten voor de borrel. Ontmoet nieuwe mensen voor je netwerk in een ontspannen setting. De vrijdagmiddag borrel wordt elke maand georganiseerd, zowel binnen als buiten. Na het succes van Borrel 071 in Leiden en Noordwijk is recent Borrel 030 (Utrecht) en Borrel 023 (Haarlem) gelanceerd.

De locaties worden zorgvuldig uitgekozen zodat deze altijd aan onze voorwaarden voldoen. Een geschikte borrellocatie kan een bestaande horeca zaak zijn maar ook een kerk, museum, plein of park.
De borrel start met rustige muziek op de achtergrond. Hierdoor worden onze gasten in gelegenheid gesteld om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te converseren. Halverwege de avond zal de speciale act, die bestaat uit een dj en diverse live artiesten, optreden en de dansvloer vol laten lopen. De avond wordt spectaculair afgesloten door DJ’s.


 
lotje-gallery.png

LOTJE AMSTERDAM

 

Lotje is het stoute zusje van frits en die weet wel hoe ze een feestje moet geven!
Verwacht verrassend leuke locaties, natuurlijk jou en je gezellige vrienden en een vleugje HipHop en R&B voor de perfecte Friday vibe.

 
dolledansjes-gallery.png

Dolle Dansjes

 

Dolle Dansjes staat voor een avond vol gekkigheid. We gaan samen dansen, samen sjansen en we zakken tot de grond tot de zon weer opkomt. Verwacht vooral veel RnB, Hip Hop en Moombahton in je gezicht! Flirten, Schuren en ouderwets schuifelen is geoorloofd.

 

Locatie: Gebr. de Nobel

 

Borrel030

 

Borrel 030, is dé vrijdagmiddagborrel van Utrecht en omstreken. Borrel 030 biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collega’s en vrienden te borrelen in een sfeervolle unieke omgeving. Bubbels, happen, muziek en gezellige mensen zijn de hoofdingrediënten voor de borrel. Ontmoet nieuwe mensen voor je netwerk in een ontspannen setting.

 

Locatie: De Rechtbak, Utrecht

 

Dansen bij Olivier

Dansen Bij is de stapavond van Leiden. Een avond voor jou, je vrienden en vriendinnen! Onze DJ's draaien alleen de lekkerste 90s, house en top40! Maandelijks keert Dansen Bij terug bij het Belgische biercafé Olivier. Een vaste dansavond voor heel Leiden!

 

Locaties: Belgish biercafé Olivier, Matilo Park, Leiden

 
vondeldisco-gallery.jpg

vondel disco

Ontstaan in mei 2013, georganiseerd door een groep vrienden, in één van de mooiste parken van Nederland en dat allemaal zonder geluidsoverlast. Vondel Disco, de silent disco van Amsterdam. 

De Vondeltuin is al ruim 4 jaar het perfecte decor voor Vondel Disco, die 4 x per jaar wordt omgebouwd tot een waar festival terrein. En dat in hartje Amsterdam! Vondel Disco staat bekend om zijn gezellige muziek, lekkere cocktails, ijskoude Corona's en natuurlijk de fantastische sfeer met rondvliegende confetti (afbeelding).

Koptelefoon op en gaan..

Locatie's Amsterdam: De Vondeltuin, Amsterdams Verbond, Amsterdams Terrassen festival

Locaties Arnhem: Villa Sonsbeek

 
tropendico-gallery.jpg

tropendisco

Tropendisco is in 2017 gestart in de waanzinnige binnentuin van De Tropen (Amsterdam). De locatie bij uitstek voor een tropisch feest. De dj's draaien dan ook hun lekkerste hits met een RnB en HipHop sausje. 

Locatie: De Tropen, Amsterdam

 
buitensporig-gallery.jpg

buiteNsporiG

Voetjes in het gras, heerlijke muziek, eten om je vingers bij af te likken en alleen maar blije mensen die zin hebben in een feestje, dat is het 23+ festival Buitensporig, georganiseerd op het waanzinnige terrein van Brasserie Buitenhuis!

Trap de dag af met al je vrienden aan één van de lange picknicktafels met een glas bubbels en wat goddelijks van het foodmenu. Zonnebril op, flaneren maar. In de avond maakt het zonnetje langzaam plaats voor de schemering. De lichten flitsen aan. Muziek van o.a. dj’s Erick E, Roog, Sleebos, Casper Fok knalt uit de speakers. Een hemel vol confetti, handjes in de lucht. Het feest is aan!