Ongekend Events heeft meerdere concepten gerealiseerd. De lopende concepten zijn:

 
 
fuif-gallery.png

Fuif

Fuif staat voor informeel hard feesten op de beste 90s, classics, house en HipHop! Het motto van Fuif is HITS HITS HITS.

Verwacht dus veel herkenbare muziek, schoren keeltjes van het meezingen en spierpijn van het dansen!

Het motto van Fuif is: Trek je string maar lekker op half zeven en kom naar Fuif om alles te geven…

Locaties: Gebr. de Nobel, Leiden - Matilo Park, Leiden.

 

 

 

Frits Amsterdam

Vrijdagborrel Frits is begin 2015 ontstaan omdat er in Amsterdam veel vraag was naar een toegankelijke vrijdagborrel. Frits richt zich op Young Professionals tussen de leeftijd 25 en 35 jaar.

Frits houdt van afwisseling en is dus elke editie op een andere locatie te vinden! 

Hij zorgt voor lekkere muziek, heerlijke drankjes, waanzinnige hapjes en nodigt jou, je vrienden en vriendinnen uit voor gezelligheid en vooral veel gekkigheid!

Locaties:

Nemo science museum, De Tropen (KIT), Koepelkerk Strandzuid, ’t Blauwe theehuis, Pllek, RAI Amsterdam, Museumplein, Knijn Bowling, Roest, BAUT, Bacchus Wijnfestival

 

frits-gallery.png

borrel071-gallery.png

BORREL071

Sinds december 2010 is Borrel 071, de borrel van Leiden en omstreken. Borrel 071 biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collega’s en vrienden te borrelen in een sfeervolle unieke omgeving. Bubbels, happen, muziek en gezellige mensen zijn de hoofd ingrediënten voor de borrel. Ontmoet nieuwe mensen voor je netwerk in een ontspannen setting. De vrijdagmiddag borrel wordt elke maand georganiseerd, zowel binnen als buiten. Na het succes van Borrel 071 in Leiden en Noordwijk is recent Borrel 030 (Utrecht) en Borrel 023 (Haarlem) gelanceerd.

De locaties worden zorgvuldig uitgekozen zodat deze altijd aan onze voorwaarden voldoen. Een geschikte borrellocatie kan een bestaande horeca zaak zijn maar ook een kerk, museum, plein of park.
De borrel start met rustige muziek op de achtergrond. Hierdoor worden onze gasten in gelegenheid gesteld om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te converseren. Halverwege de avond zal de speciale act, die bestaat uit een dj en diverse live artiesten, optreden en de dansvloer vol laten lopen. De avond wordt spectaculair afgesloten door DJ’s.


 
lotje-gallery.png

LOTJE AMSTERDAM

 

Lotje is het stoute zusje van frits en die weet wel hoe ze een feestje moet geven!
Verwacht verrassend leuke locaties, natuurlijk jou en je gezellige vrienden en een vleugje HipHop en R&B voor de perfecte Friday vibe.

 
dolledansjes-gallery.png

Dolle Dansjes

 

Dolle Dansjes staat voor een avond vol gekkigheid. We gaan samen dansen, samen sjansen en we zakken tot de grond tot de zon weer opkomt. Verwacht vooral veel RnB, Hip Hop en Moombahton in je gezicht! Flirten, Schuren en ouderwets schuifelen is geoorloofd.

 

Locatie: Gebr. de Nobel

 

Borrel030

 

Borrel 030, is dé vrijdagmiddagborrel van Utrecht en omstreken. Borrel 030 biedt de mogelijkheid om na werktijd met relaties, collega’s en vrienden te borrelen in een sfeervolle unieke omgeving. Bubbels, happen, muziek en gezellige mensen zijn de hoofdingrediënten voor de borrel. Ontmoet nieuwe mensen voor je netwerk in een ontspannen setting.

 

Locatie: De Rechtbak, Utrecht

 

Dansen bij Olivier

Dansen Bij is de stapavond van Leiden. Een avond voor jou, je vrienden en vriendinnen! Onze DJ's draaien alleen de lekkerste 90s, house en top40! Maandelijks keert Dansen Bij terug bij het Belgische biercafé Olivier. Een vaste dansavond voor heel Leiden!

 

Locaties: Belgish biercafé Olivier, Matilo Park, Leiden

 

Alexander Beatclub

Alexander Beatlub is hét strandfeest bij Alexander Beach. Verwacht veel bekende househits van toen, maar voornamelijk van nu. We gaan lekker dansen op de bekendste hits maar dan gegoten in een housy jasje! In de wintermaanden binnen en in de zomer wordt het dak ingeruild voor de zon op het terras.

 

Locatie: Alexander Beachclub, Noordwijk